Medische staf Rode Duivels kiest opnieuw voor Ergosleep®

Geplaatst op:

Binnenkort is het zover! Dan kunnen we met zijn allen supporteren voor onze Rode Duivels op het langverwachte EK. We hopen alvast op spannende wedstrijden met, uiteraard, heel veel (lees: ‘enkel’) overwinningen voor ons Belgisch elftal.

We kunnen het niet genoeg herhalen: “bij topsport hoort topslaap”, én een goede recuperatie achteraf. Dat heeft de medische omkadering van de Rode Duivels, bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten en zelfs nutritionisten, goed begrepen.

Na een grondig marktonderzoek hebben zij in 2017 dan ook bewust gekozen voor gepersonaliseerde bedden van Ergosleep® zodat de spelers na elke wedstrijd kunnen genieten van een optimale nachtrust en recuperatie. Concreet betekent dit dat het SLAAP-DNA® van alle Duivels opgemeten werd en voor elke speler een persoonlijk afgesteld bed werd voorzien.

Ergosleep® staat al meer dan 30 jaar voor hoogwaardig ergonomisch slaapcomfort. We zijn dan ook fier dat de Rode Duivels gekozen hebben voor deze jarenlange knowhow.

En op deze manier hopen wij ook een beetje te mogen bijdragen tot een geslaagd EK. Go Devils.

Elftal-rode-duivels