Medische staf Rode Duivels kiest voor Ergosleep®

Geplaatst op:

Rood-geel-devils

Op 29 maart werd LS Bedding gecontacteerd door Philip Rosier van de medische staf van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Waarom? Dat legt Chris Van Puyvelde, Technisch Directeur van de KBVB uit: “De Rode Duivels zijn omringd door een professioneel team van sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten en zelfs nutritionisten. Die moeten er voor zorgen dat de medische omkadering optimaal is. Op een groot – en hopelijk voor ons ook langdurend – tornooi zijn ook recuperatie en een optimale nachtrust van cruciaal belang. We willen niets aan het toeval overlaten en hebben er na een grondig marktonderzoek voor gekozen om onze Rode Duivels te laten slapen op gepersonaliseerde Ergosleep® bedden.”

Concreet zullen we het SLAAP-DNA® van alle Duivels opmeten en voor elke speler een persoonlijk afgesteld bed voorzien in Rusland. Ter voorbereiding van deze opmeting kregen we alvast inzicht in de lengte en het gewicht van elk lid van ons nationale elftal.

Frank Verschuere (LS Bedding) reageert: “Al meer dan 30 jaar zijn we met Ergosleep® pioniers op vlak van ergonomisch slaapcomfort. We zijn dan ook fier dat de Rode Duivels kiezen voor onze knowhow. Gekozen worden als partner van hét nationale uithangbord bij uitstek – de Rode Duivels – is voor ons een mooie bekroning van ons jarenlange werk.”

Ergosleep-aanpassing-bed