Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Ervaar een Ergosleep® slaapsysteem, op elk punt in lijn met jouw lichaam en stijl. Kom 8 minuten proefliggen op Ekkersrijt en ontdek jouw persoonlijke Slaap-DNA®

Maak een proefligafspraak en krijg een Kayori giftset cadeau t.w.v. €37,95

Goed slapen, daar maken we bij Ergosleep® al 30 jaar een punt van

Goed geslapen vannacht? Of lig je er de laatste tijd niet zo lekker bij? Je bent niet de enige. Want geen lichaam is hetzelfde, maar de meeste bedden zijn wel een-maat-voor-iedereen. Daarvoor halen wij onze schouders niet op, maar we maken er juist een punt van.

Elk lichaam heeft op andere punten ondersteuning nodig. Hoe jouw schouders, rug en heupen zijn gevormd, is uniek voor jou. Zo ben je geboren en gevormd. Daarom meten we jouw SLAAP-DNA®. Daar passen we vervolgens jouw bed op aan. Een precies ingestelde bodem, een perfect passend matras en een in de hoogte aanpasbaar kussen.

Een bed dat niet alleen heerlijk ligt met je ogen dicht, maar ook mooi is met je ogen open. Met als resultaat: je persoonlijk Ergosleep® slaapsysteem, op elk punt in lijn met jouw lichaam en stijl. Zo ben jij klaar voor alles wat morgen je brengt. En dat iedere dag opnieuw.

Ergosleep®. Fits your sleep.

Maak alvast jouw afspraak