terug

Nachttafel Boston

De Boston nachttafel van Ergosleep® is zowel een stijlvolle als praktische toevoeging aan uw slaapkamer, waardoor uw slaapomgeving georganiseerd en comfortabel blijft. De Boston is verkrijgbaar in tal van diverse opties en biedt dezelfde ruime keuze aan kleuren en stoffen als jouw bed, waardoor je moeiteloos een harmonieuze slaapkamerinrichting kunt creëren.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De Boston nachttafel van Ergosleep® combineert stijlvol design met handige opbergmogelijkheden. Zo is de Boston beschikbaar in verschillende materialen, waaronder duurzaam hout en stijlvol gestoffeerd, waardoor je de vrijheid hebt om het nachtkastje te kiezen dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en slaapkamerinrichting. Dit meubelstuk past hierdoor moeiteloos in verschillende interieurstijlen en is door de verschillende kleur opties een perfecte combinatie met jouw nieuwe bed. 

Hiernaast is de nachttafel perfect voor het opbergen van boeken, tijdschriften en persoonlijke bezittingen.Deze nachttafel is te verkrijgen in drie verschillende modellen. De Boston met één laden, twee laden of een glastablet. Alle 3 beschikken ze over een afmeting van 52x40. 

De Boston nachttafel van Ergosleep® is zowel een stijlvolle als praktische toevoeging aan uw slaapkamer, waardoor uw slaapomgeving georganiseerd en comfortabel blijft. Kies dit meubelstuk voor de perfecte balans tussen jouw nachttafel en nieuwe bed, door alle mogelijkheden die er zijn per model van de Boston nachttafel. Hierdoor zijn al jouw wensen mogelijk bij deze Ergosleep® nachttafel.

 

 
Productspecificaties
Breedte: 52 CM
Diepte: 40 CM
Hoogte: 49 CM
Type accessoire: Nachttafel
Stofkeuze: First, Essential, Premium, Ultimate
Materiaal: Massief eikenhout - Naturel of Wengé gekleurd
Product Details
SKU: Nachttafel-Boston