Waarom kiezen voor een verstelbare bedbodem?

Geplaatst op:

Ieder zijn SLAAP-DNA®, ieder zijn bed. Om een ongeëvenaard slaapcomfort te ervaren zijn de keuze van de matras en de bedbodem bepalend. Je persoonlijk slaapprofiel helpt je bij de keuze voor het juiste slaapsysteem. Voor wie op zoek is naar een nog meer doorgedreven gebruiksgemak ontwikkelden we de verstelbare bedbodems.

Veelzijdigheid troef Lattenbodem-2019

Met een verstelbare bedbodem creëer je nieuwe mogelijkheden in je slaapkamer. Uitgestrekt soezen in bed, half liggend nog een beetje tv kijken, rechtop genieten van een kop koffie of een boek .. Het kan allemaal!

Betere nachtrust

Met een verstelbaar bed kan het ruggedeelte iets hoger worden versteld waardoor je makkelijker kan ademhalen en de kans op snurken afneemt. Je kan ook extra ontspanning creëren voor vermoeide benen en onderrug door het voeteinde wat hoger in te stellen. De verstelbaarheid geeft je de mogelijkheid het bed nog meer op jouw slaapvoorkeuren en noden af te stemmen.

Bovendien kan je kiezen uit een verschillend aantal verstelstanden, tussen een
hand – of motorische aansturing en instelbare geheugenfuncties. Onze motorische bedbodems kan je eenvoudig bedienen met de afstandsbediening. Met één vingerklik geniet je van een maximale en ergonomisch verantwoorde ondersteuning!

Benieuwd naar onze bedbodems?

Ontdek bij één van onze dealers welk verstelbaar slaapsysteem het best past bij jouw SLAAP-DNA®.