Jouw persoonlijk SLAAP-DNA®

Jouw persoonlijk SLAAP-DNA®

Goed slapen is kwestie van wetenschap.​ Dit doen wij door jouw SLAAP-DNA® te meten​ op een hoogtechnologische manier. 700.000 mensen kennen hun SLAAP-DNA® al. 

Jouw persoonlijk SLAAP-DNA®

Slapen - Bewegen - Eten

Slapen is, naast gezond eten en voldoende lichaamsbeweging, de belangrijkste pijler voor een gezond en actief leven. Ergosleep® wil jou helpen om echt goed te slapen door jou gericht te adviseren en bij te staan bij de keuze van het ideale bed. 

Sta er even bij stil, je slaapt zowat een derde van je leven. Dat verdient meer dan een snelle en goedkope oplossing, toch?

Is het niet eens tijd om te investeren in een echt goed bed? Dagelijks meten we onze stappen en bewaken we onze calorieën. Als we fietsen, laten we een fiets instellen op maat. Starten we met joggen, dan doen we eerst een looptest en vragen we loopadvies. Maar wanneer we elke avond opnieuw gaan slapen, 8 uur lang, dan leggen we ons te rusten op een vlakke bodem zonder gepersonaliseerde matras. Denk even aan de lijn die jouw schouders, lenden en heupen maken in zowel rug- als zijlig. Jouw lichaam is uniek, hoe kan een vlakke bodem jou dan perfect ondersteunen?

Bij Ergosleep® nemen we slapen zeer serieus, daarom geven wij jou gericht advies en hebben wij een uniek, wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem ontwikkeld. Dat vertaalt zich in jouw SLAAP-DNA®, jouw uniek lichaamsprofiel.

Wat is SLAAP-DNA®?

Wat is jouw SLAAP-DNA®?​

  • Ontdek het in 8 minuten​
  • Gratis meting in de winkel
  • Wetenschappelijk & hoogtechnologisch
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam
  • Ervaar het verschil met een vlakke bedbodem
Laat je SLAAP-DNA® meten
.

.

Elk lichaam is uniek

Daarom heeft elke persoon andere behoeften om tot een perfecte slaaphouding te komen.
 
‘s Nachts optimaal herstellen kan pas wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een vlak bed geeft je lenden vaak te weinig steun en je schouders te weinig plaats.

Elk deel van je lichaam heeft de juiste ondersteuning nodig: van je hoofd & nek over je schouders, lenden, heupen, benen & voeten. 

Die lijn, dat is jouw SLAAP-DNA®.

SLAAP-DNA® vormt de basis van de Ergosleep® Technology. ​

Jouw persoonlijke meetresultaten passen we toe op bedbodem, matras en kussen. Gedaan dus met twijfelen of je de juiste bedkeuze of matraskeuze hebt gemaakt. Meten is weten.

SLAAP-DNA® vormt de basis van de Ergosleep® Technology. ​

Persoonlijk instelbare bedbodem

Kies je een boxspring of liever een lattenbodem? ​ In beide bedbodems wordt jouw SLAAP-DNA® ingesteld. 
Lees meer
SLAAP-DNA® vormt de basis van de Ergosleep® Technology. ​

Gepersonaliseerde matras

Ontdek het gamma gepersonaliseerde Ergosleep® matrassen: in lijn met jouw SLAAP-DNA®

Lees meer
SLAAP-DNA® vormt de basis van de Ergosleep® Technology. ​

Aanpasbaar hoofdkussen

Ook het Ergosleep hoofdkussen® wordt in de hoogte ingesteld op basis van jouw SLAAP-DNA®

Lees meer
Meer weten of inspiratie opdoen?

Meer weten of inspiratie opdoen?

Vraag hier je catalogus aan. Je krijgt hem meteen toegestuurd.

Meer weten of inspiratie opdoen?
Reviews
We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp aan de hand van... We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp aan de hand van het SLAAP-DNA® ons om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team en ons bed. Bedankt!
Morgana Amersfoort
Ik ben ontzettend prettig geholpen, veel keuzes en uitleg gekregen. Er werd ruim tijd genomen voor mijn keuze en kon alle vragen stellen waardoor ik... Ik ben ontzettend prettig geholpen, veel keuzes en uitleg gekregen. Er werd ruim tijd genomen voor mijn keuze en kon alle vragen stellen waardoor ik de ruimte had tot een beslissing te komen. Kortom prettig en zeer klantvriendelijk. (Morgana Utrecht)
Morgana Utrecht
Zeer prettig geholpen en deskundig advies gekregen op basis van de slaaptest. Levering verliep zeer soepel, alles netjes geplaatst en uitgelegd. Verpakking allemaal keurig mee... Zeer prettig geholpen en deskundig advies gekregen op basis van de slaaptest. Levering verliep zeer soepel, alles netjes geplaatst en uitgelegd. Verpakking allemaal keurig mee retour genomen. Na een aantal maanden gebeld of alles naar wens was en of er nog vragen waren. Het bed ligt vanaf dag één heerlijk!
Sleeplife