terug

Boxspring BS1

De BS1 is een geprofileerde boxspring bodem met ondersteuningsniveau 1. Het is een bedbodem waar een gemiddeld SLAAP-DNA® is ingebouwd. Dit is het instapmodel van de geprofileerde boxsprings.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De BS1 is een geprofileerde boxspringbodem met ondersteuningsniveau 1. Het is een bedbodem waar een gemiddeld SLAAP-DNA® is ingebouwd. Dit is het instapmodel van de geprofileerde boxsprings. Hij is niet verstelbaar maar door de ingebouwde gemiddelde SLAAP-DNA® profilering is het verschil met een vlakke bodem significant. 

Deze prijszetting verwijst dus enkel naar de boxspring bodem, zonder matras of hoofdbord. Bekijk hier onze collectie boxsprings, samengesteld met matras en hoofdbord.

De BS1 is verkrijgbaar in een vlakke variant en als elektrisch verstelbare variant met 2 motoren die het ruggedeelte en het beengedeelte bedienen.

Welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, wordt duidelijk als je je SLAAP-DNA® laat bepalen bij een Ergosleep® dealer.

Hoe je BS1 boxspring eruit mag zien, dat bepaal jij volledig zelf. Kies uit tientallen hoofdborden en meer dan 100 stoffen en kleuren. Kies pootjes en andere accessoires. Wil je nu al aan de slag gaan en je droombed creëren? Dat kan met de Ergosleep® Configurator.

Productspecificaties
Verstelbaarheid: Vlak, 2 motoren
Ondersteuningsniveau: BS1
Lengte: 200 CM, 210 CM, 220 CM
Breedte: 80 CM, 90 CM, 100 CM, 120 CM, 140 CM, 160 CM, 180 CM, 200 CM
Hoofdbord keuze: Alle Ergosleep hoofdborden mogelijk
Voetbord keuze: Queens, East River
Bodem: Boxspring
Product Details
SKU: Boxspring-BS1