Bedbodems

Ergosleep® biedt 2 soorten bedbodems aan: boxsprings en lattenbodems. In beide bodems kan jouw SLAAP-DNA® worden ingesteld zodat jouw lichaam iedere nacht opnieuw optimaal ondersteund wordt en jouw ruggengraat geen druk ondervindt. Vind een Ergosleep® verdeler in je buurt en laat jouw SLAAP-DNA® meten. Het is de eerste stap naar jarenlang goed en gezond slapen.

Waarom een boxspringbodem?

Een boxspringbodem biedt een scala aan voordelen die je nachtrust naar een hoger niveau tillen. Voordelen van een boxspring zijn bijvoorbeeld de optimale ondersteuning en duurzaamheid. Daarnaast heeft een boxspring een stijlvolle uitstraling. Al met al biedt een boxspring niet alleen comfort en ondersteuning, maar ook esthetiek en duurzaamheid. Overweeg deze factoren bij het maken van je keuze voor een goede nachtrust. 

Bij Ergosleep® kun je kiezen uit diverse boxspringbodems die perfect aansluiten bij jouw unieke SLAAP-DNA®. Ons aanbod omvat onder andere de BS1, BS3 en BS4 boxsprings. Maar welke van deze past het beste bij jou? Ontdek dat bij een van onze Ergosleep® verdelers. 

Waarom een lattenbodem?

Dacht je dat enkel de matras de sleutel tot een goede nachtrust is? Dat is een misvatting. Een solide maar flexibele lattenbodem is even cruciaal. Het is juist de harmonie tussen de matras en de lattenbodem die zorgt voor de juiste ondersteuning van jouw lichaam. Aangezien we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen, is het essentieel om te investeren in een slaapsysteem dat ervoor zorgt dat je 's ochtends uitgerust en fris ontwaakt.

Bij Ergosleep® heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lattenbodems die passen bij jouw unieke slaapbehoeften. Ons assortiment omvat onder andere de P1, P3 en P4 lattenbodems. Maar welke is de beste keuze voor jou? Ontdek het bij een Ergosleep® verdeler dichtbij jou!

Verstelbare en vaste bodems: Wat wordt jouw keuze?

Een vaste lattenbodem kan, wanneer van hoogwaardige kwaliteit, je lichaam uitstekend ondersteunen. Over het algemeen zorgt een niet-verstelbare lattenbodem voor voldoende comfortabele nachtrust. Maar overweeg dit: zoek je iets extra's? Misschien ondervind je fysieke ongemakken zoals rusteloze benen, een matige bloedcirculatie, snurken, of maak je graag gebruik van je bed voor activiteiten zoals lezen of ontspannen met Netflix. Wat je motivatie ook is, er zijn altijd redenen om te kiezen voor een verstelbare lattenbodem.

Een hoogwaardige verstelbare lattenbodem biedt jarenlang plezier. Binnen deze categorie kun je kiezen tussen handmatig verstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems. De elektrisch verstelbare varianten staan bekend om hun ultieme comfort: met een eenvoudige druk op de knop kun je je bed in de gewenste positie brengen, zoals het verhogen van het voeteneind of het aanpassen van het hoofdeinde voor een comfortabele zitpositie.

Een bedbodem kopen bij Ergosleep®?

Ontdek het comfort van een bedbodem op maat bij Ergosleep®. We nodigen je graag uit om een verdeler te bezoeken en de perfecte bedbodem te vinden die bij jou past. Deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij de keuze van de ideale bedbodem die voldoet aan jouw unieke slaapbehoeften. Kom langs en ervaar het verschil dat een op maat gemaakte bedbodem kan maken voor jouw nachtrust. Je bent van harte welkom bij Ergosleep®.