terug

Boxspring BS1 Pure

De BS1 Pure is een geprofileerde boxspring bodem die door zijn slanke bedbodem enkel beschikbaar is in ondersteuningsniveau 1. Het is een bedbodem van slechts 14 cm hoog waar een gemiddeld, vast ingesteld SLAAP-DNA® is ingebouwd.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De BS1 Pure is een geprofileerde boxspring bodem die door zijn slanke bedbodem enkel beschikbaar is in ondersteuningsniveau 1. Dit is een boxspring zonder matras en hoofdbord. Bekijk onze collectie boxsprings om een boxspring met matras en hoofdbord te vinden. Het is een bedbodem van slechts 14 cm hoog waar een gemiddeld, vast ingesteld SLAAP-DNA® is ingebouwd. Dit is het instapmodel van de geprofileerde boxsprings. Hij is niet verstelbaar maar door de ingebouwde gemiddelde SLAAP-DNA® profilering is het verschil met een vlakke bodem significant. 

De BS1 Pure is verkrijgbaar in een vlakke variant en als elektrisch verstelbare variant met 2 motoren die het ruggedeelte en het beengedeelte bedienen.

Welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, wordt duidelijk als je je SLAAP-DNA® laat bepalen in een Ergosleep® winkel.

Hoe je BS1 Pure boxspring eruit mag zien, dat bepaal jij volledig zelf. Kies uit tientallen hoofdborden en meer dan 100 stoffen en kleuren. Kies pootjes en andere accessoires. Wil je nu al aan de slag gaan en je droombed creëren? Dat kan met de Ergosleep® Configurator.

Productspecificaties
Verstelbaarheid: Vlak, 2 motoren
Ondersteuningsniveau: BS1 Pure
Lengte: 200 CM, 210 CM, 220 CM
Breedte: 80 CM, 90 CM, 100 CM, 160 CM, 180 CM, 200 CM
Hoofdbord keuze: Avenue, East river, Spingfield
Voetbord keuze: Queens, East River
Bodem: Boxspring
Product Details
SKU: Boxspring-BS1-Pure