terug

Boxspring BS3

De BS3 is een geprofileerde boxspringbodem die jouw lichaam een gepersonaliseerd ondersteuningsniveau biedt ter hoogte van je schouders, lenden en heupen. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 3 verschillende hoogteposities.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De BS3 is een geprofileerde boxspring bodem die jouw lichaam een gepersonaliseerd ondersteuningsniveau biedt ter hoogte van je schouders, lenden en heupen. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 3 verschillende hoogteposities. Dit is een boxspringbodem, dus zonder matras en hoofdbord. Bekijk onze collectie boxsprings om een idee te krijgen van alle mogelijke looks. Welke stijl kies jij?

De BS3 is verkrijgbaar in een vlakke variant en in een elektrisch verstelbare variant met 2 motoren die het ruggedeelte en het beengedeelte bedienen.

Welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, wordt duidelijk als je je SLAAP-DNA® laat bepalen bij een Ergosleep® dealer.

Hoe je BS3 boxspring eruit mag zien, dat bepaal jij volledig zelf. Kies uit tientallen hoofdborden en meer dan 100 stoffen en kleuren. Kies pootjes en andere accessoires. Wil je nu al aan de slag gaan en je droombed creëren? Dat kan met de Ergosleep® Configurator

Productspecificaties
Verstelbaarheid: Vlak, 2 motoren
Ondersteuningsniveau: BS3
Lengte: 200 CM, 210 CM, 220 CM
Breedte: 80 CM, 90 CM, 100 CM, 120 CM, 140 CM, 160 CM, 180 CM, 200 CM
Hoofdbord keuze: Alle Ergosleep hoofdborden mogelijk
Voetbord keuze: Queens, East River
Bodem: Boxspring
Product Details
SKU: Boxspring-BS3