terug

Boxspring BS4

De BS4 is geprofileerde boxspring bodem die jouw lichaam het hoogst mogelijke ondersteuningsniveau biedt. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 4 verschillende hoogteposities.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De BS4 is geprofileerde boxspring bodem die jouw lichaam het hoogst mogelijke ondersteuningsniveau biedt. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 4 verschillende hoogteposities. De BS4 is dan ook het meest persoonlijk instelbare slaapsysteem binnen de boxspring bodems van Ergosleep®. Dit is een boxspringbodem zonder matras en hoofdbord. Bekijk onze collectie boxsprings om alle mogelijkheden te ontdekken.

De BS4 is verkrijgbaar in een vlakke variant en in een elektrisch verstelbare variant: met 2 motoren of zelfs met 4 motoren voor aparte instelbaarheid van je hoofd en je onderbenen. Verder is er ook een 0-gravity functie waardoor je je lichaam volledig ontlast van alle druk.

Welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, wordt duidelijk als je je SLAAP-DNA® laat bepalen bij een Ergosleep® dealer.

Hoe je BS4 boxspring eruit mag zien, dat bepaal jij volledig zelf. Kies uit tientallen hoofdborden en meer dan 100 stoffen en kleuren. Kies pootjes en andere accessoires. Wil je nu al aan de slag gaan en je droombed creëren? Dat kan met de Ergosleep® Configurator.

Productspecificaties
Verstelbaarheid: Vlak, 2 motoren, 4 motoren
Ondersteuningsniveau: BS4
Lengte: 200 CM, 210 CM, 220 CM
Breedte: 80 CM, 90 CM, 100 CM, 120 CM, 160 CM, 180 CM, 200 CM
Hoofdbord keuze: Alle Ergosleep hoofdborden mogelijk
Voetbord keuze: Queens, East River
Bodem: Boxspring
Product Details
SKU: Boxspring-BS4