Ergosleep® Eindhoven

Ergosleep® Eindhoven

De deuren van onze nieuwe Ergosleep® vestiging in Ekkersrijt Eindhoven zijn open!

Welkom bij Ergosleep® Eindhoven

De Ergosleep® concept store is gevestigd in Eindhoven. Wanneer je de winkel binnenloopt, wordt je ontvangen en geholpen door deskundige slaapadviseurs die jou helpen de perfecte slaapoplossing te vinden. Persoonlijke advies is een echte meerwaarde in jouw zoektocht naar een nieuw bed, die perfect aansluit op jouw lichaamsprofiel.

Ervaar in de winkel het comfort van een geprofileerde bodem, door de jouw SLAAP-DNA® te laten meten. De 8 minuten durende test brengt in kaart wat jouw persoonlijke SLAAP-DNA® is. Hierdoor kan de slaapadviseur jou een passende oplossing bieden met de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Zo wordt de bedbodem, matras en hoofdkussen daarop perfect afgestemd. Gecombineerd met jou stijlwensen kom je tot een compleet bed, waarmee je de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

De beloftes van Ergosleep®

Wees de beste versie van jezelf Goed slapen is wetenschap Geen zorgen
Wees de beste versie van jezelf Wees de beste versie van jezelf

Ons doel is jou een perfecte nachtrust te garanderen want goed slapen is essentieel voor jouw fysiek en mentaal welzijn, elke dag opnieuw.

Goed slapen is wetenschap Goed slapen is wetenschap

Dit doet Ergosleep® door jouw SLAAP-DNA® te meten en dit in te passen in bedbodem, matras en hoofdkussen. Samen vormt dit de Ergosleep® Technology. ​ Goed slapen? Dat is dus geen kwestie van toeval.​

Geen zorgen Geen zorgen

Eens je jouw SLAAP-DNA® kent, zorgt dat voor zoveel minder keuzestress. De wetenschap geeft je zekerheid. 700.000 mensen kennen hun SLAAP-DNA® al. Waar wacht je nog op?

Adresgegevens:

Meubelplein Ekkersrijt

5692 DD Son en Breugel

Je vindt ons op de eerste verdieping!

Gratis parking op het dak


Reguliere openingstijden:

Maandag: 13.00-17.00

Dinsdag: 10.00-17.00

Woensdag: 10.00-17.00

Donderdag: 10.00-17.00

Vrijdag: 10.00-20.00

Zaterdag: 10.00-17.00

Zondag: 12.00-17.00

Open op afspraak:

Maandag: 08.00-20.00

Dinsdag: 08.00-20.00

Woensdag: 08.00-20.00

Donderdag: 08.00-20.00

Vrijdag: 08.00-20.00

Zaterdag: 08.00-20.00

Zondag: 08.00-20.00

Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife Roeselare

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke SLAAP-DNA® meting.

Vraag hier de catalogus aan

Wil je meer lezen over onze Ergosleep® slaapsystemen, de wetenschap erachter en hoe deze wetenschap jouw slaapkwaliteit zal verbeteren, vanaf dag één?

Onze catalogus legt je van A tot Z het wetenschappelijke principe uit achter de 4 pijlers van goed en gezond slapen. Maar er is meer, want onze bedden zijn niet alleen "uniek vanbinnen", ze zijn ook mooi vanbuiten! Laat je inspireren door de vele mooie foto's en stap binnen in de wereld van Ergosleep®.


Vraag de catalogus aan
Vraag hier de catalogus aan