Goedenacht, lig je weer wakker?

Goedenacht, lig je weer wakker?

Nicolas, 55

"Ervaar wat goed slapen met je lichaam doet. Ontdek de vier pijlers voor een perfecte nachtrust."

Lig je weer wakker?

Waarschijnlijk is het voor jou nu midden in de nacht en lig je wakker, want je kan niet slapen. Wat is de achterliggende reden? Vaak is de oorzaak te vinden bij het feit dat jouw bed niet perfect bij jouw lichaamsprofiel past. Zo kan het jou dus niet perfect ondersteunen. Ben je altijd al een slechte slaper geweest, en ben je ervan overtuigd dat goed slapen berust op toeval? Niks is minder waar. Goed slapen is gebaseerd op wetenschap. De wetenschap waar Ergosleep® zich al 30 jaar op toelegt.


Laat je meten!

Ieder lichaam is uniek, dus ook dat van jou. Ergosleep® is het enige slaapsysteem dat een volledig gepersonaliseerde slaapoplossing biedt, op basis van jouw SLAAP-DNA®. 700.000 mensen kennen hun SLAAP-DNA® al. Waar wacht je nog op? Ontdek nu het geheim van goed en gezond slapen en laat je meten.


Wat is SLAAP-DNA®?

Nicolas kent zijn SLAAP-DNA®

  • Nicolas ligt na het meten van zijn SLAAP-DNA® midden in de nacht niet meer wakker.
  • Door de juiste ondersteuning die past bij zijn lichaam.
  • Hij ligt nu elke avond op een hoogtechnologisch bed.


Ergosleep® Technology

Ben je benieuwd naar onze producten en deze jouw kunnen helpen beter te slapen?

Vraag dan de catalogus aan en ontdek welke bed systemen Ergosleep verkoopt, hoe deze worden aangepast op jouw lichaam en hoe wij jouw voorzien van het beste advies. Zodat elke persoon, met een andere behoeften tot een perfecte slaaphouding komt.

Vraag de catalogus aan

Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife
"Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook... "Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook echt! “Ja, in het oude bed had ik nog af en toe last van mijn rug of een stijve nek. Dat heb ik nu niet meer.” Ja, waar die ondersteuning zijn moet, daar zit hij ook echt."
Morgana Amsterdam

Wil je, net als 700.000 mensen die in de nacht ultiem comfort ervaren, je SLAAP-DNA® laten meten?

Maak dan nu je afspraak via onderstaande afspraken block en vind de dichtstbijzijnde Ergosleep® dealer.

Ergosleep® blog