terug

Lattenbodem P4

De P4 is geprofileerde lattenbodem die jouw lichaam het hoogst mogelijke ondersteuningsniveau biedt. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 4 verschillende hoogteposities.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De P4 is geprofileerde lattenbodem die jouw lichaam het hoogst mogelijke ondersteuningsniveau biedt. Hij is verstelbaar en herinstelbaar in 4 verschillende hoogteposities. De P4 is dan ook het meest persoonlijk instelbare bedsysteem van de Ergosleep® lattenbodems. 

De P4 is verkrijgbaar in een vlakke variant en als elektrisch verstelbare variant (1 motor, 2 motoren of 4 motoren)

Welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, wordt duidelijk als je je SLAAP-DNA® laat bepalen in een Ergosleep® winkel.

Hoe je P4 lattenbodem eruit mag zien, dat bepaal jij volledig zelf. Je kunt immers kiezen om rondom je lattenbodem een gestoffeerd ledikant of bedframe te plaatsen waardoor je bed eruit gaat zien als een boxspring. Kies uit tientallen hoofdborden en meer dan 100 stoffen en kleuren. Kies pootjes en andere accessoires. Wil je nu al aan de slag gaan en je droombed creëren? Dat kan met de Ergosleep® Configurator.

Een volledig geprofileerde ondersteuning en veel comfort, dat ervaar je bij de P4 lattenbodem van Ergosleep®. Het hoogste persoonlijke niveau kan worden ingesteld bij de P4, hierbij hebben we het ovet ondersteuningsniveau 3. De resultaten die uit jouw Slaap-DNA komen, kunnen dus volledig worden doorvertaald in deze lattenbodem. Hierdoor kan jouw lichaam optimaal ondersteund worden en haal je het beste resultaat uit je slaap test. In vier verschillende hoogtestanden zijn de latten te verstellen. Ook is de P4, makkelijk te verstellen naar een ander Slaap-DNA als jouw lichaam is veranderd. Met grote flexibele bladveren zijn de latten aan het fram bevestigd, dit zorgt voor maximaal comfort. De latten kunnen hierdoor makkelijk met je meebewegen door de bladveren, terwijl je lichaam door de latten op de juiste manier ondersteund blijft worden. De P4 lattenbodem is zowel in een vlakken variant te verkrijgen, als in een vertelbaren. Je hebt hierbij keuze uit de Fix, Top, Synchro 2 en de Synchro 4. Bij de Fix hebben we het over een vlakke bodem. De Top is alleen verstelbaar bij het ruggedeelte. De Synchro 2, is op twee plekken verstelbaar zowel in de rug en in het benengedeelte. De Synchro 4, is vertelbaar op vier verschillende delen van de lattembodem. Het hoofd, rug, bovenbenen en onderbenengedeelte. Ook kan je bij de P4 de anti-reflux instellen. Dit zorgt ervoor dat de lattembodem handmatig wordt gekanteld. Als je dan kiest voor het hoofd een stukje hoger te leggen dan de benen, zorgt dit ervoor dat je geen opkomend maagzuur (reflux) zal ervaren. Bij de lattenbodem is het mogelijk om deze te plaatsen in een ledikant, of pootjes onder de bodem te laten plaatsen. 

Productspecificaties
Verstelbaarheid: Vlak, 1 motor, 2 motoren, 4 motoren
Ondersteuningsniveau: P4
Lengte: 190 CM, 200 CM, 210 CM, 220 CM
Breedte: 70 CM, 75 CM, 80 CM, 90 CM, 100 CM, 120 CM, 140 CM, 150 CM, 160 CM, 180 CM, 200 CM
Materiaal lattenhouder: Hoogwaardig kunststof
Materiaal latten: Massief beukenhout
Materiaal frame: Metaal
Hoofdbord keuze: Alle Ergosleep hoofdborden mogelijk
Bodem: Lattenbodem
Product Details
SKU: Lattenbodem-P4