Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Leer de 4 belangrijkste pijlers voor een goede nachtrust kennen en maak geen punt meer van jouw nachtrust.

Elk punt in lijn met jouw lichaam en stijl.

Goede slaap is essentieel voor jouw fysiek en mentaal welzijn. Verbeter de kwaliteit van jouw nachtrust. Maak er nu een punt van.

Het is zo belangrijk dat je lichaam iedere nacht opnieuw kan herstellen van de voorbije dag. Daarvoor heeft het eerst en vooral de juiste ondersteuning nodig. Ons doel is dan ook om jou een perfecte nachtrust te geven. Zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.

De Ergosleep® Technology garandeert je een ideale nachtrust, door jouw SLAAP-DNA® te meten en dit daarna toe te passen op bedbodem, matras en kussen. Dat zijn de 4 pijlers van de Ergosleep® Technology.

Goed slapen? Dat is geen kwestie van toeval. Het is wetenschap.

Ergosleep® configuratie

Ben je benieuwd naar onze boxsprings of ledikanten?

Maak dan je eigen configuratie van een boxspring of een ledikant.

Kies je perfecte hoofdbord, kleur en materiaal voor jouw droom bed.

Sla jouw unieke code op, zodat je deze altijd terug kan vinden.

Bekijk deze configuratie

Hoe maak je een punt van je nachtrust?

Bij Ergosleep® ga je op twee vlakken aan de slag: De binnenkant en de buitenkant.


  • De binnenkant: Dit heeft betrekking op de Ergosleep® Technology. Dit verhaal start met de meting van jouw SLAAP-DNA® en dus met het maken van een afspraak bij een Ergosleep® verdeler in je buurt.
  • De buitenkant: Die bepaal je zelf. Daarmee kun je nu al aan de slag!


Hoe maak je een punt van je nachtrust?
Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife
"Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook... "Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook echt! “Ja, in het oude bed had ik nog af en toe last van mijn rug of een stijve nek. Dat heb ik nu niet meer.” Ja, waar die ondersteuning zijn moet, daar zit hij ook echt."
Morgana Amsterdam

Slaap net als 700.000 mensen lekker in je bed en ervaar ultiem comfort.

Vind je dichtstbijzijnde Ergosleep® dealer en maak een afspraak in onderstaand afspraken blok.

Ergosleep® Technology

Ben je benieuwd naar onze producten en deze jouw kunnen helpen beter te slapen?

Vraag dan de catalogus aan en ontdek welke bed systemen Ergosleep verkoopt, hoe deze worden aangepast op jouw lichaam en hoe wij jouw voorzien van het beste advies. Zodat elke persoon, met een andere behoeften tot een perfecte slaaphouding komt.

Vraag de catalogus aan