terug

Nachttafel Ellis

Investeer in kwaliteit en verhoog het comfort en de esthetiek van uw slaapruimte met de Ellis nachttafel van Ergosleep®.

Welke slaapoplossing past bij jou?

Laat gratis jouw SLAAP-DNA® meten bij een Ergosleep® verdeler.

Plan je afspraak

De Ellis nachttafel van Ergosleep® laat zien wat elegant design is. Dit meubelstuk is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor het een luxueuse uitstraling krijgt. Zo heeft deze nachttafel een glasplaat boven op het harde bovenvlak. U kunt tevens kiezen uit verschillende kleuren die passen bij uw persoonlijke stijl en slaapkamerinrichting.

De nachttafel is verkrijgbaar in een maat. De breedte en diepte zijn beide 40 cm en de hoogte is 45 cm. 

Of je nu een voorkeur hebt voor een klassieke uitstraling of eerder de voorkeur geeft aan een moderne stijl, onze nachttafel past moeiteloos in elke omgeving. Je hebt de keuze uit een ruim scala aan kleuropties om jouw slaapkamer helemaal naar eigen smaak in te richten.

Bovendien bieden we deze nachttafel aan in twee materiaalopties: effen stof en kunstleer. De effen stoffen versie voegt een warme en gezellige sfeer toe aan jouw slaapkamer, terwijl het kunstleren materiaal een eigentijdse uitstraling biedt en bovendien gemakkelijk schoon te houden is.

Met de Ellis nachttafel van Ergosleep® voegt u niet alleen elegantie toe aan uw slaapkamer, maar verbetert u ook uw slaapomgeving. Investeer in kwaliteit en verhoog het comfort en de esthetiek van uw slaapruimte met de Ellis nachttafel van Ergosleep.

Productspecificaties
Breedte: 40 CM
Diepte: 40 CM
Hoogte: 45 CM
Type accessoire: Nachttafel
Stofkeuze: First, Essential, Premium, Ultimate
Product Details
SKU: Nachttafel-Ellis