De 3 punten van een Ergosleep® slaapsysteem.

De 3 punten van een Ergosleep® slaapsysteem.

Leer de 3 belangrijkste pijlers kennen van het Ergosleep® systeem.

Elk punt in lijn met jouw lichaam en stijl.

Verbeter je slaapervaring en maak van je nachten geen zorg meer. Het is cruciaal dat je lichaam volledig herstelt na een dag vol activiteiten. Dit bereik je het beste door je lichaam de juiste ondersteuning te bieden die het verdient. Ons streven is dan ook om jou een fijne nachtrust te bezorgen, zodat je de meest optimale versie van jezelf kunt zijn. Kwalitatieve slaap is van essentieel belang voor zowel je fysieke als mentale welzijn. Dankzij de innovatieve Ergosleep® Technology kunnen wij je een perfecte nachtrust garanderen door je unieke SLAAP-DNA® te integreren in een geavanceerde bedbodem, gecombineerd met een matras en kussen die perfect aansluiten op jouw persoonlijk lichaamsprofiel. Een goede nachtrust is geen toevalligheid, maar een bewuste keuze.

Ergosleep® configuratie

Ontdek onze uitgebreide collectie boxsprings en ledikanten!

Creëer jouw eigen unieke configuratie voor een boxspring of ledikant.

Selecteer het perfecte hoofdbord, kies de kleur die bij jou past en bepaal het materiaal voor jouw droombed.

Maak jouw perfecte configuratie
"Goed slapen is geen kwestie van toeval" Ergosleep®

"Goed slapen is geen kwestie van toeval" Ergosleep®

.

SLAAP-DNA® in bedbodem

Kies je een boxspring of liever een lattenbodem? In beide bedbodems wordt jouw SLAAP-DNA® ingesteld. De voordelen:

Boxspring

  • een geprofileerde bedbodem 
  • honderden gezoneerde pocketveren aan de binnenkant

Lattenbodem

  • verende houten lattenparen die actief meebuigen
  • duurzame draagelementen met een vormgeheugen.  

SLAAP-DNA® in matras

Ontdek het assortiment gepersonaliseerde Ergosleep® matrassen: in lijn met jouw SLAAP-DNA®.

Jouw gepersonaliseerd matras wordt bepaald aan de hand van 2 parameters

  • De zonering: De zones van elk matras zijn aangepast aan de zones van je lichaam (hoofd/nek, schouders, lenden, heupen, benen). In functie van jouw SLAAP-DNA® wordt bepaald of er extra lendenondersteuning nodig is of niet.
  • Het comfort: Heb je een zacht, medium of hard matras nodig? Je SLAAP-DNA® meting bepaalt het comfort en dus de hardheid van de verschillende zones in jouw matras.


SLAAP-DNA® in hoofdkussen

Ook het Ergosleep hoofdkussen® wordt in de hoogte ingesteld op basis van jouw SLAAP-DNA®.


Ergosleep® ontwikkelde een kussen als ideale ondersteuning van jouw SLAAP-DNA®, dat aanpasbaar is in de hoogte. Het bestaat uit 3 lagen 100% Talalay natuurlatex, te combineren volgens jouw specifieke behoeften.

Meer weten over SLAAP-DNA®?

Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife
"Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook... "Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook echt! “Ja, in het oude bed had ik nog af en toe last van mijn rug of een stijve nek. Dat heb ik nu niet meer.” Ja, waar die ondersteuning zijn moet, daar zit hij ook echt."
Morgana Amsterdam