Goeiedag, vannacht niet lekker geslapen?

Goeiedag, vannacht niet lekker geslapen?

Nicolas, 55:

" 's Nachts goed slapen maakt het verschil overdag. Ken jij de 4 belangrijkste pijlers van een goede slaap?"

's Nachts wakker liggen, dat draag je overdag met je mee.

Ben je vanmorgen de dag moe begonnen? Dan heb je vannacht niet goed geslapen. Niks is zo vervelend als niet kunnen slapen, toch? Het is immers van essentieel belang dat je lichaam zich iedere nacht opnieuw kan herstellen en zich kan opladen voor een nieuwe dag. Eén van de belangrijkste factoren daarbij is dat je lichaam op elk punt de passende ondersteuning krijgt.

Ben je altijd al een slechte slaper geweest, en ben je ervan overtuigd dat goed slapen berust op toeval? Niks is minder waar. Goed slapen is gebaseerd op wetenschap. De wetenschap waar Ergosleep® zich al 30 jaar op toelegt.


Laat je meten!

Ieder lichaam is uniek, dus ook dat van jou. Ergosleep® is het enige slaapsysteem dat een volledig gepersonaliseerde slaapoplossing biedt, op basis van jouw SLAAP-DNA®. 700.000 mensen kennen hun SLAAP-DNA® al. Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag het geheim van goed en gezond slapen en laat je meten.

Wat is SLAAP-DNA®?

Nicolas ontdekte enkele jaren geleden zijn SLAAP-DNA®

  • Hij liet zich meten bij een Ergosleep® verdeler
  • De hoogtechnologische meting duurde slechts 8 minuten
  • Hij voelde tijdens de meting al direct het verschil
  • Hij slaapt nu elke nacht op een bed ingesteld volgens zijn SLAAP-DNA®.
  • Dat bezorgt hem een ongekende verbetering in slaapkwaliteit en een uitgerust lichaam


Benieuwd naar meer informatie en inspiratie?

Vraag jouw Ergosleep® Catalogus aan

Wil je meer lezen over onze Ergosleep® slaapsystemen, de wetenschap erachter en hoe deze wetenschap jouw slaapkwaliteit zal verbeteren, vanaf dag één?

Onze catalogus legt je van A tot Z het wetenschappelijke principe uit achter de 4 pijlers van goed en gezond slapen. Maar er is meer, want onze bedden zijn niet alleen "uniek vanbinnen", ze zijn ook mooi vanbuiten! Laat je inspireren door de vele mooie foto's en stap binnen in de wereld van Ergosleep®.

Vraag de catalogus aan
Benieuwd naar meer informatie en inspiratie?

Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife Roeselare

Wil je, net als 700.000 mensen vóór jou, ook je SLAAP-DNA® laten meten?

Maak dan nu je afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Ergosleep® verdeler.