Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Maak jij een punt van jouw nachtrust?

Ontdek de 4 belangrijkste pijlers voor een goede nachtrust en slaap elke avond heerlijk in.

Op elk punt in lijn met jouw lichaam en stijl.

Goede slaap is essentieel voor jouw fysiek en mentaal welzijn.

Verbeter de kwaliteit van jouw nachtrust. Maak er nu een punt van.

Het is zo belangrijk dat je lichaam iedere nacht opnieuw kan herstellen van de voorbije dag. Daarvoor heeft het eerst en vooral de juiste ondersteuning nodig. Ons doel is dan ook om jou een perfecte nachtrust te geven. Zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.

De Ergosleep® Technology garandeert je een ideale nachtrust, door jouw SLAAP-DNA® te meten en dit daarna toe te passen op bedbodem, matras en kussen. Dat zijn de 4 pijlers van de Ergosleep® Technology.

Goed slapen? Dat is geen kwestie van toeval. Het is wetenschap.

Hoe maak je een punt van je nachtrust?

Bij Ergosleep® ga je op twee vlakken aan de slag: De binnenkant en de buitenkant.


  • De binnenkant: Dit heeft betrekking op de Ergosleep® Technology. Dit verhaal start met de meting van jouw SLAAP-DNA® en dus met het maken van een afspraak bij een Ergosleep® verdeler in je buurt.
  • De buitenkant: Die bepaal je zelf. Daarmee kun je nu al aan de slag!


Hoe maak je een punt van je nachtrust?

1. Configureer online jouw droombed

  • Ga nu alvast aan de slag met onze bedconfigurator! Want hoe jouw droombed eruit mag zien, dat bepaal jij zelf. Kies uit tientallen hoofdborden, stoffen en kleuren. Ook de bedpootjes kies je zelf.
  • Tip: Ken je je SLAAP-DNA® nog niet? Kies dan voorlopig ondersteuningsniveau 1 en een P400 matras. Dit kan later nog worden bijgesteld.
Start je configuratie

2. Maak je afspraak voor een SLAAP-DNA® meting

  • Zoek je dichtstbijzijnde Ergosleep® verdeler en maak online je afspraak om je SLAAP-DNA® te laten meten.
  • Zo ontdek je welk ondersteuningsniveau jij nodig hebt, om je configuratie te finaliseren.
Maak je afspraak

Laat je SLAAP-DNA® meten. 700.000 mensen gingen je al voor.

Vind je dichtstbijzijnde Ergosleep® verdeler en maak je afspraak.

Wat onze klanten vinden
"Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is... "Je kunt in een slaapzaak op tien verschillende bedden gaan liggen en denken: dat ligt lekker. Maar je weet pas echt wat lekker liggen is op het moment dat je in de Ergosleep® Cocoon hebt gelegen. In een paar seconden besef je ineens hoe belangrijk het is om je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning te geven."
Morgana Utrecht
"We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee... "We zijn zelf heel tevreden over onze aankoop. EINDELIJK kunnen we weer een hele nacht doorslapen, zonder rugpijn. De verkoopster hielp a.d.h.v. het SLAAP-DNA® mee om een matras en hoofdkussen op maat te kiezen. Ze gaf ons hiervoor de tijd die wij nodig hadden. We hebben dan ook niets anders dan lof voor jullie team (verkoopster, levering, plaatsing) en ons bed. Bedankt!"
Sleeplife
"Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook... "Hoe hebben jullie de SLAAP-DNA meting ervaren? "Fantastisch" Ik voelde echt meer steun in mijn rug toen het bed zich instelde én het werkt ook echt! “Ja, in het oude bed had ik nog af en toe last van mijn rug of een stijve nek. Dat heb ik nu niet meer.” Ja, waar die ondersteuning zijn moet, daar zit hij ook echt."
Morgana Amsterdam

Benieuwd naar meer informatie en inspiratie?

Vraag jouw Ergosleep® Catalogus aan

Wil je meer lezen over onze Ergosleep® slaapsystemen, de wetenschap erachter en hoe deze wetenschap ook jouw slaapkwaliteit zal verbeteren, vanaf dag één?

Onze catalogus legt je van A tot Z het wetenschappelijke principe uit achter de 4 pijlers van goed en gezond slapen. Maar er is meer, want onze bedden zijn niet alleen "uniek vanbinnen", ze zijn ook mooi vanbuiten! Laat je inspireren door de vele mooie foto's en stap binnen in de wereld van Ergosleep®.


Vraag de catalogus aan
Benieuwd naar meer informatie en inspiratie?